Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Uppdragsutbildningar

På Campus Mölndal erbjuder vi utbildning på flera olika nivåer och inom flera olika kompetensområden. Campus Mölndal kan vid efterfrågan av speciell kompetens ta fram prisvärda uppdragsutbildningar till er verksamhet. För företag och organisationer erbjuder vi kvalitativa uppdragsutbildningar inom data och IT, språk samt vård och hälsa.

Campus Mölndal erbjuder uppdragsutbildningar efter ert behov och tar fram utbildningskoncept som är flexibelt till just er verksamhet. I centrala Mölndal har Campus Mölndal sina egna fräscha studielokaler. Ni kan välja att genomföra utbildningen här eller om det passar er bättre så förläggs utbildningen till er arbetsplats.

Hos Campus Mölndal kan ni välja uppdragsutbildningar i flera olika utbildningslängder, en hel utbildning, en föreläsningsserie eller enstaka kurser/föreläsningar. Vi erbjuder även seminarium och handledning av personalen.

Vad för utbildningar erbjuder vi?

Campus Mölndal erbjuder uppdragsutbildningar inom data och IT, språk samt vård och hälsa. Tillsammans med er utformas uppdragsutbildningarna på Campus Mölndal efter de krav och behov ni har.

Läs mer om våra tre största utbildningsområden

Har ni behov av kompentenser som inte ingår i ovanstående områden? Kontakta oss så hjälper vi er med vägledning.

Fördelar med kompetensutveckling

Det finns många fördelar med att kompetensutveckla personalen, några av dem är till exempel

  • Stärker verksamheten med kompetent personal som utvecklas tillsammans med sina arbetsuppgifter.
  • Personalen känner sig tryggare och mer behövd på jobbet, vilket resulterar i en bättre arbetsprestation.
  • Större chans för verksamheten att vara i framkant i branschen.

Stabila utbildningar på alla nivåer

Campus Mölndal är en samlingsplats för all vuxenutbildning inom Mölndals stad. Hos oss kan du studera på alla nivåer - från kurser motsvarande grundskola, till eftergymnasial nivå i form av yrkeshögskola. Campus Mölndal erbjuder attraktiva utbildningar på alla nivåer!


Data och IT

Behöver ert företag utveckla kunskaperna inom Office-paketet, webbutveckling eller webbdesign? Kompetensutveckla företagets personal inom de senaste systemen och teknikerna som är aktuella för just er verksamhet.

Läs mer här

Språk

Ge personalen de språkliga förutsättningarna som behövs för att genomföra sitt jobb på bästa sätt. Vi erbjuder språkutbildning inom bland annat svenska och engelska för er bransch.

Läs mer här

Vård och hälsa

Vidareutbilda er personal med en kvalificerad och/eller fördjupad utbildning. Vi erbjuder spets- kunskaper inom bland annat psykisk ohälsa, demenssjukdomar och psykiatri.

Läs mer här

Har du frågor eller vill ha mer information?

Kontakta oss för en dialog om hur vi bäst kan hjälpa dig och din verksamhet. Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Tina Chavoshi Alizadeh
Rektor Skolenhet 3, Uppdragsutbildningar,Externa utbildningsanordnare, IKE
031 - 315 10 07
tina.chavoshi-alizadeh@molndal.se

Relaterat material

FLEXIBELT

Anpassningsförmågan var fantastisk, vilket gör att uppdragsutbildningar är flexibla för både små och stora verksamheter.

Monica Holmgren, Förvaltningschef
Vård- & omsorgsförvaltningen

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-05-14 15.21

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE