Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Studie- och yrkesvägledning

Har du funderingar kring nuvarande eller kommande studier? Undrar du om dina framtida jobbmöjligheter? I Mölndals stad ingår all studie- och yrkesvägledning i Campus Mölndal.

För dig som är 20 år eller äldre

Campus Mölndal har ett vägledningskontor för vuxna i Mölndal som önskar studie- och yrkesvägledning. Här erbjuds både bokade besök och drop-in.
Läs mer

För dig som är under 20 år

Studie- och yrkesvägledarna inom Mölndals stads gymnasieskola och Mölndals stads grundskolor ingår i Campus Mölndals organisation, men är placerade på respektive skola.
Läs mer

För dig som har särskilda behov

Studie- och yrkesvägledarna inom Mölndals stads grund- och gymnasiesärskola samt Särvux är placerade på vägledningskontoret vid Campus Mölndal.
Läs mer

Om studie- och yrkesvägledning i Mölndals stad

I Mölndals stad ska alla kommunens invånare, oavsett om det är barn, ungdomar eller vuxna, ha rätt till en likvärdig studie- och yrkesvägledning. Här ses studie- och yrkesvägledning som en naturlig del av det livslånga lärandet där individens förutsättningar och behov ska stå i fokus.

Arbetsplan för studie- och yrkesvägledning i Mölndals stad

Arbetet med studie- och yrkesvägledning inom Mölndals stad utgår ifrån vår arbetsplanPDF.

Etisk deklaration och riktlinjer

Studie- och yrkesvägledarna i Mölndals stad arbetar efter Sveriges Vägledarförenings etiska deklaration och riktlinjer. Läs den etiska deklarationen/riktlinjerna här.


Dela på:

Senast uppdaterad 2018-08-28 16.42

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE