Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Framtid Mölndal 2020

Framtid Mölndal är mässan där företag och verksamheter i Mölndal och stadens medborgare har chans att träffas. Besökare för mässan kommer vara allt från högstadieelever som påbörjar sitt framtida yrkesval, vuxenstuderande som är intresserade av olika branscher och arbetssökande från arbetsförmedlingen samt allmänheten som kanske är nyfikna på företagen i regionen.

Hur startade det?

Vägledning Campus Mölndal, VCM, ligger i framkant i utvecklingen på många sätt i Sverige. De jobbar brett och erbjuder studie- och yrkesvägledning till alla Mölndal stads invånare. Mässan har under hösten 2018 bytt namn från Framtidsmässan till Framtid Mölndal.

Framtid Mölndal startades för fyra år sedan och då var det enbart yrken inom vård och omsorg som presenterades. Mässan utvecklades och sedan tre år tillbaka samverkar VCM med Näringslivsenheten i Mölndal stad. På mässan är det nu yrken inom flera olika branscher och verksamheter som presenteras. 2019 var det 60 stycken utställande företag på mässan.

Varför Framtid Mölndal?

Syftet med Framtid Mölndal är att nå ut till alla som står i en situation att välja nya vägar i sitt yrkesliv. Elever i årskurs 8 får en inblick i olika yrken och de vuxna som redan har arbeten eller som studerar kan få chansen att inspireras till att ta ett nytt steg i arbetslivet. Genom Framtid Mölndal kan alla medborgare i vår region uppmärksammas på nya möjligheter i det livslånga lärandet.

Har du frågor eller vill ha mer information om Framtid Mölndal?

Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Save the date

När 17 mars 2020
Tid 8.00-17.00
Var Åbymässan, Åbyvägen 2, 431 22 Mölndal

Framtid Mölndal är en kostnadsfri mässa både för utställare och besökare.

Välkommen!

image/svg+xml symboler

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-11-01 10.56

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE