Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Framtid Mölndal 2020

Framtid Mölndal flyttas till september
För att förhindra spridningen av Coronaviruset (covid-19) har regeringen har beslutat att begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 12 mars vilket innebär en begränsning i antal deltagare på 500 personer.

Med hänvisning till detta måste vi nu flytta yrkesmässan Framtid Mölndal från tisdagen den 17 mars 2020 till september 2020.
Separat information om detta kommer att gå ut till alla våra utställande verksamheter.

Framtid Mölndal är mässan där företag och verksamheter i Mölndal och alla nyfikna på arbetslivet får chansen att träffas. Besökare för mässan kommer att vara allt från högstadieelever som påbörjar sitt framtida yrkesval, vuxenstuderande som är intresserade av olika branscher, arbetssökande och allmänheten som vill veta mer om företagen i regionen.

Hur startade det?

Vägledning Campus Mölndal, VCM, ligger i framkant i utvecklingen på många sätt i Sverige. Vi jobbar brett och erbjuder studie- och yrkesvägledning till alla Mölndal stads invånare.

Framtid Mölndal startades för fem år sedan. Mässan utvecklas och samverkar med Näringslivsenheten i Mölndal stad. På mässan är det nu yrken inom flera olika branscher och verksamheter som presenteras. FRAMTID MÖLNDAL 2020 har 60 montrar till utställande företag på mässan Åby Arena vid Åbytravet i Mölndal.

Varför Framtid Mölndal?

Syftet med Framtid Mölndal är att nå ut till alla som står i en situation att välja nya vägar i sitt yrkesliv. Elever i årskurs 8 får en inblick i olika yrken och de vuxna som redan har arbeten eller som studerar kan få chansen att inspireras till att ta ett nytt steg i arbetslivet. Genom Framtid Mölndal kan alla medborgare i vår region uppmärksammas på nya möjligheter i det livslånga lärandet.

Har du frågor eller vill ha mer information om Framtid Mölndal?

Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Save the date

När 17 mars 2020
Tid 8.00-17.00
Var Åbymässan, Åbyvägen 10, 431 22 Mölndal

Framtid Mölndal är en kostnadsfri mässa både för utställare och besökare.

Här hittar du oss på Facebook

Här hittar du oss på Instagram

Välkommen!

image/svg+xml symboler

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-03-25 12.31

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE