Framtid Mölndal 2022

Framtid Mölndal är en årlig mässa för dig som studerar, är arbetssökande eller är högstadieelev och som påbörjar ditt framtida yrkesval. Mässan är också till för dig som helt enkelt vill veta mer om företag, branscher och yrken i Mölndal.

Syftet med Framtid Mölndal är att nå ut till dig som står i en situation att välja nya vägar i ditt yrkesliv. Elever i årskurs 8 får en inblick i olika yrken. Medan vuxna som redan har arbeten eller studerar får chansen att inspireras till att ta nya steg i arbetslivet. Genom Framtid Mölndal kan alla i kommunen uppmärksammas på nya möjligheter i det livslånga lärandet.

Mässan är till för dig som studerar, är arbetssökande eller är högstadieelev och som påbörjar ditt framtida yrkesval. Eller för dig som helt enkelt vill veta mer om företag, branscher och yrken i kommunen.

2021 anordnades mässan för första gången helt digitaIt och vi besöktes av närmare 2 000 ungdomar och vuxna. Vi är just nu i uppstarten av Framtid Mölndal 2022. Även denna mässa blir till största del digital för att du ska kunna delta direkt hemifrån, från jobbet, skolan eller bussen. Med andra ord, hur och när du vill!

Mer information kommer läggas upp efter hand så håll utkik i våra sociala medier.

Vägledning Campus Mölndal ligger i framkant i utvecklingen på många sätt i Sverige. Vi jobbar brett och erbjuder studie- och yrkesvägledning till alla Mölndal stads invånare. Framtid Mölndal startades för sju år sedan och växer sedan dess år för år. Mässan utvecklas ständigt och samverkar med Näringslivsenheten i Mölndal stad. På mässan är det yrken inom flera olika branscher och verksamheter som presenteras.

Framtid Mölndal har idag runt 65 utställande företag som kommer presenteras på ett nytt spännande sätt.

Du kan läsa mer om Vägledning Campus Mölndal via länken nedan.


Har du frågor eller vill du ha mer information om Framtid Mölndal? Vill du bli en av våra utställare? Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Marknadsför ditt företag!

Vill du bli utställare på Framtid Mölndal 2022? Ta chansen och marknadsför ditt företag, möt framtida arbetstagare och rekrytera nya medarbetare. Och du, det är helt kostnadsfritt.

Kontakta oss via kontakformuläret så berättar vi mer!

Save the date

När 27-28 april 2022
Var Digitalt

Framtid Mölndal blir även 2022 till största del digital. Vi som jobbar med mässan ser fram emot att få erbjuda dig som besökare en digital upplevelse som du kan ta del av helt när och var det passar dig.

Håll utkik på hemsidan, Facebook och Instagram.

Välkommen!

Följ oss!

Planerar du att besöka Framtid Mölndals digitala mässa? Håll dig uppdaterad om vad som händer genom att följa oss!

Till Facebook »

Följ oss!

Planerar du att besöka Framtid Mölndals digitala mässa? Håll dig uppdaterad om vad som händer genom att följa oss!

Till Instagram »

Dela på:

Senast uppdaterad