Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Grundläggande vuxenutbildning

Vuxenutbildning på grundläggande nivå ger en bred, allmän kompetens med innehåll som är anpassat till vuxna. Du kan välja ämnen efter behov och förkunskaper.

Grundläggande nivå vänder sig till dig som har kortare utbildning än nio år eller som har gått ut grundskola men behöver komplettera eller repetera något ämne inför fortsatta gymnasiestudier. Du kanske har en utländsk utbildning som behöver kompletteras eller vill fortsätta dina studier i svenska som andraspråk.

Grundläggande kurser ger dig behörighet för gymnasiestudier och är ett steg på vägen mot ökad kompetens. Du kan läsa heltid, deltid eller på distans. Det går att kombinera ämnen på grundskolenivå med kurser på gymnasienivå. 

Kontakta gärna studie- och yrkesvägledningen på Campus Mölndal om du har behov av att diskutera vad du vill uppnå med dina studier och vilka kurser du behöver.

Kommande ansökningsperioder under 2019:
H19:4: efteranmälan öppen 2019-10-02 till 2019-10-14 (kursstart 21 oktober)

Hur anmäler jag mig?

Din anmälan gör du via kurskatalogen under våra ansökningsperioder.

EGET ANSVAR

Jag har läst flera olika kurser på Campus Mölndal och har trivts sedan första dagen. Ansvaret för att lära sig ligger på oss elever. Det gör att man vill lära sig mera och studera vidare.

Alen Bejatovic, 2017

image/svg+xml symboler

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-12-06 11.05

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE