Uppdragsutbildningar

Behöver din verksamhet stärkas med specifik kompetens?

På Campus Mölndal erbjuder vi utbildningar på flera olika nivåer och inom flera olika kompetensområden. Vid efterfrågan av speciell kompetens kan vi även ta fram prisvärda uppdragsutbildningar till er verksamhet. För företag och organisationer erbjuder vi kvalitativa uppdrags­utbildningar inom data och IT, språk samt vård och hälsa.

I dagsläget uppdaterar vi våra utbildningar. Mer information om vårt utbud kommer inom kort läggas upp på hemsidan.

Campus Mölndal erbjuder uppdragsutbildningar efter ditt behov. Vi anpassar oss efter dig och tar fram utbildningskoncept som är flexibla till just din verksamhet. Vi befinner oss i centrala Mölndal i Campus Mölndals fräscha studielokaler. Du väljer själv om du vill genomföra utbildningen hos oss eller om om det passar dig bättre så håller vi utbildningen på din arbetsplats.

Hos Campus Mölndal kan du välja uppdragsutbildningar i flera olika utbildningslängder. Du kan få en hel utbildning, en föreläsningsserie eller enstaka kurser/föreläsningar. Vi erbjuder även seminarium och handledning av personalen.

Campus Mölndal erbjuder uppdragsutbildningar bland annat inom IT, språk, vård och pedagogik. Tillsammans med din verksamhet utformar vi uppdragsutbildningarna efter de krav och behov du har.

Har ni behov av kompentenser som inte ingår i nedanstående områden? Kontakta oss så hjälper vi dig med vägledning. Du kontaktar oss lättast via formuläret längst ned på sidan.

Det finns många fördelar med att kompetensutveckla personalen, några av dem är till exempel:

  • Stärker verksamheten med kompetent personal som utvecklas tillsammans med sina arbetsuppgifter.
  • Personalen känner sig tryggare och mer behövd på jobbet, vilket resulterar i en bättre arbetsprestation.
  • Större chans för verksamheten att vara i framkant i branschen.

Kontakta oss för en dialog om hur vi bäst kan hjälpa dig och din verksamhet. Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Relaterat material

Dela på:

Senast uppdaterad