Språk

Har din verksamhet stött på problem i kommunikationen?Behöver ni mötas i mitten med förbättrad branschengelska eller yrkessvenska?

Då passar Campus Mölndals språkutbildningar perfekt för er. Vi har idag två olika utbildningar, branschengelska och yrkessvenska.

Campus Mölndal är en viktig aktör i välfärden och har en aktiv roll i att matcha utbildningar med företagens behov. Samtidigt som företagen saknar kompetensen så finns det en enorm arbetskraft med rätt kompetens i samhället. En grupp av arbetande människor som kan och vill bidra till Sveriges välfärd. För att till fullo kunna omsätta denna värdefulla kompetens kan det behövas en språkutbildning. På detta sätt kan kompetensen matchas in i verksamheten. Detta är varför samverkan mellan vuxenutbildning och näringslivet är mycket viktigt i dagens samhälle.

Vårt utbildningsutbud

För tillfället har vi inga aktiva utbildningar inom språk. I punktlistan nedan hittar du vårt tidigare utbud som kan bli aktuellt igen i framtiden.

  • Branschengelska
  • Yrkessvenska

Använd kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Relaterat material

Dela på:

Senast uppdaterad