Om oss

Gröna löv syns framför Krokslätts fabrikers fasader.

Yrkeshögskolan Campus Mölndal strävar efter att bli bäst i Sverige.

På Yrkeshögskolan Campus Mölndal arbetar rektor, utbildningsledare, samordnare, lärare och våra undervisande konsulter, för att tillsammans erbjuda utbildningar på högsta nivå.

Vi bedriver utbildningar i nära samarbete med näringslivet för att matcha arbetsmarknadens framtida behov. Med modern kompetens och breda nätverk ger vi våra 250 studerande bästa möjliga förutsättningar att ta sig an morgondagens arbetsmarknad och nå sina drömyrken.

 

Mölndals stad har 20 års erfarenhet av att undervisa YH-studerande. Till en början utbildade vi enbart aktiveringspedagoger och år 2016 lanserades Campus Mölndal.

På senare år har vi även etablerat oss inom IT och börjat erbjuda distansutbildningar samt korta utbildningar. Idag erbjuder Yrkeshögskolan Campus Mölndal moderna utbildningar i nyrenoverade lokaler i kulturhistorisk miljö.

Hos oss är alla studerande och medarbetade välkomna.

Vi värdesätter människors olikheter och erbjuder en inkluderande miljö och ett lärandeklimat där alla kan ges möjlighet att tillgodogöra sig kunskap och där alla behandlar varandra med ömsesidig respekt.

På Yrkeshögskolan Campus Mölndal ska alla känna sig delaktiga och kunna vara med och påverka. Alla studerande uppmuntras att föreslå förbättringar och bidra till vår utveckling.

Vi erbjuder moderna utbildningar i våra nyrenoverade lokaler i Mölndal strax söder om Göteborg. Våra lokaler ligger i Krokslätts Fabriker i en kulturhistorisk miljö, präglad av en lång industriell historia.

Industrilokalerna är renoverade till modern standard men den historiska grundidén är fortfarande densamma – en gemensam yta för företag, utbildningar och bostäder.

 

Strax utanför skolbyggnaden ligger spårvagnshållplatsen Krokslätts Fabriker där du kan ta dig till både Mölndal och Göteborg på bara några minuter.

 

Ett stenkast från skolan ligger naturskyddsområdet Safjället vilket ger våra studerande möjlighet till en rask lunchpromenad i naturskön miljö.

Publicerad: 2022-05-20
Senast uppdaterad: 2022-06-13