Våra utbildningar

Vi är den lilla yrkeshögskolan som utbildar inom två utbildningsområden. På våra utbildningar får du som studerande en studietid som erbjuder det lilla extra.

Hos oss hittar du två inriktningar där vi har flera utbildningar.

Aktiveringspedagog

Våra aktiveringspedagogsutbildningar är till för dig som redan arbetar inom vård- och omsorg. Vi har inriktningarna inom äldre/rehab och inom LSS.

IT- utbildningar

Våra IT- utbildningar är framtagna i samverkan med arbetsmarknadens företag. Våra inriktningarna förbereder dig för yrkesroller på hela arbetsmarknaden och fokuserar på din anställningsbarhet.

Under respektive utbildning hittar du intervjuer, citat från studerande och samarbetspartners och aktuella projekt i våra utbildningar.

Korta utbildningar

Våra korta utbildningar riktar sig till dig som vill kompetensutveckla dig inom IT och vänder sig både till privatpersoner och den som vill kompetensutveckla sin personal. Utbildningarna är kostnadsfria och utformade för att kunna kombineras med arbete.

Vi utbildar med dig som studerar i fokus med målet att rusta våra studerande för det föränderliga arbetslivet efter examen. Under utbildningen fokuserar vi på dina tidigare erfarenheter och arbetar med din personliga utveckling. Viktigt för oss är även att engagera oss i din dagliga studiesituation.

Vi värdesätter och låter ditt inflytande som student vara en naturlig och självklar del i utbildningarnas genomförande. På detta sätt säkerställer vi både pågående och framtida utbildningars kvalitet.

Läs mer om hur det är att vara studerande hos oss.

Vad händer hos oss?

Följ oss på sociala medier för att ta del av vad som händer i våra utbildningar.

Dela på:

Senast uppdaterad