Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Utbildningar

Hos oss kan du välja mellan fyra yrkesinriktade nationellt sökbara gymnasieutbildningar. Vad är du intresserad av? Och på vilket sätt vill du läsa - skolförlagt eller som lärling?

Har du funderat på hur du vill läsa på gymnasiet - så mycket på en arbetsplats som möjligt, eller med en fot kvar i skolan?

Skolförlagd utbildning innebär att du läser yrkesämnena i skolan tillsammans med din lärare och dina klasskamrater. För att testa dina kunskaper och se hur det går till i verkligheten, gör du sedan praktik på verkliga arbetsplatser.

Vi erbjuder Barn- och fritids-, Handels- och administrations-, samt Vård- och omsorgsprogrammet som skolförlagd utbildning.

Lärlingsutbildning innebär att du är ute på en eller flera verkliga arbetsplatser minst halva din studietid. I skolan läser du svenska, engelska, matematik och andra gymnasiegemensamma ämnen. Yrkesämnena lär du dig på arbetsplatser.

Hos oss kan du välja mellan att läsa som lärling på Barn och fritid, Handel och administration, Restaurang och livsmedel och Vård och omsorg.

Saknar du behörighet?

Är du inte behörig att söka ett nationellt gymnasieprogram? En individuellt anpassad utbildning - introduktionsprogrammen - kan hjälpa dig att komma vidare till önskat gymnasieprogram, eller att komma ut på arbetsmarknaden.

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-06-12 15.14

100%

av vo-eleverna
fick jobb direkt
efter examen

9

minuter
till korsvägen i
centrala Göteborg