Ung fritid

Ung fritid erbjuder aktiviteter för dig som är ung. Kom och skapa en fritid på dina villkor.

Ungdomar på fritidsgård som spelar spel. 

På Ung fritid kan du forma din egen fritid, både på fritidsgårdarna och på andra platser i kommunen. Våra ledare är med och stöttar dig.

Ung fritids uppdrag är att skapa en meningsfull fritid för alla unga i Mölndals stad. Detta gör vi tillsammans med dig som är ung.

Fritidsgårdarna finns i Fässberg, Kållered och Lindome. Hit är du välkommen för att spela spel, hänga med vänner eller bara vara. Fritidsgårdarna är till för dig i årskurs 6 upp till sista året på gymnasiet.

Det är gratis att besöka fritidsgårdarna och att delta i aktiviteter som arrangeras av Ung fritid. Vill du ta med en vuxen första gången går det bra.

Ung fritid är för alla

Till våra aktiviteter är du välkommen oavsett vilken religion, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet eller funktionsförmåga du har. Vi i personalen har utbildats i frågor om hbtqia+ och mänskliga rättigheter.

Våra lokaler är tillgängliga för alla, även för dig som använder rullstol. Vi i personalen jobbar aktivt för att möta just dina behov.

Påverka din fritid

Ung fritid är en verksamhet med unga och för unga. Därför vill vi att du som är ung är med och påverkar och beslutar om aktiviteter hos oss. Vi i personalen finns för att hjälpa dig att göra dina idéer till verklighet.

Skicka in din idé via vår digitala idélåda eller prata med en fritidsledare. Din idé kan bli verklighet!

Extraöppet för mellanstadiet

En gång i veckan öppnar vi upp fritidsgården för dig som går i fyran till sexan. Hos oss kan du spela spel, pyssla och delta i aktiviteter som vi skapar tillsammans! Allt sker tillsammans med våra fritidsledare.

Lovaktiviteter

Varje lov hittar vi på något kul, och du är med och bestämmer vad! Kolla in molndal.se/lov för att se hela programmet!

Lördagscafé varje vecka

Varje lördag byter Fässbergs fritidsgård skepnad och blir ett café! Välkommen att köpa billigt fika, kaffe bjuder vi på! Förutom häng med dina vänner blir det också olika tema-aktiviteter att delta på för den som vill. Håll utkik på Instagram om vilket temat det blir.

Gårdskortet

Gårdskortet är till för dig som deltar i Ung fritids aktiviteter, till exempel besöker våra fritidsgårdar. Kortet ger dig rabatter, speciella erbjudanden och chansen att vara med i utlottningar av fina priser.

Kortet är gratis och du skaffar ditt eget kort på fritidsgården. Det är lätt, säg bara till fritidsledarna på någon av fritidsgårdarna så hjälper de dig!

Har du tappat ditt kort?

Om du har tappat ditt kort kan du få ett ersättningskort. Du kan bara få ett ersättningskort. Säg till personalen i så fall.

Dina rabatter med gårdskortet

Golfparken
25% rabatt på varje spel. Visa bara upp ditt gårdskort.

Mölndals Padel
Halva priset för 1 timmas spel fram till kl. 17.00.
Mejla info@molndalpadel.se för att få rabatten.

Ungdomar som spelar ping pong.

Dela på:

Senast uppdaterad