Besök oss - Öppet hus

Är du intresserad av att läsa på Krokslättsgymnasiet och vill veta mer om oss? Ta chansen att träffa oss! Fysiskt på skolan eller digitalt - välj själv. Vi erbjuder både Öppet hus, enskilda besök, samt möjlighet att skugga en elev en dag.

Välkommen på Öppet hus!

På Öppet hus träffar du elever, lärare och rektorer. Kika runt i våra fina lokaler. Känn in atmosfären, ta en fika och fråga om allt du funderar över. Vi ser fram emot att träffa dig! Du kan också besöka vår digitalt Öppet hus-sida där vi har samlat filmer, länk till en VR-tur och annan information.

Säkra din plats på Öppet hus

Gör din intresseanmälan i formuläret nedan så får du full koll på om tider och datum förändras, eller om vi blir tvungna att införa platsbokning.

Lämna intresseanmälan till Öppet hus/visning/möte

När du lämnar en intresseanmälan får du information om förändringar av tid/plats och en påminnelse någon dag innan Öppet hus. Om du valt att bli kontaktad för visning eller informationsmöte så hör vi av oss inom kort.
Påminn mig om Öppet hus eller andra evenemang på skolan * (obligatorisk)
Påminn mig om Öppet hus eller andra evenemang på skolan


Kontakta mig för att boka en visning eller ett informationsmöte * (obligatorisk)
Kontakta mig för att boka en visning eller ett informationsmöte


Jag börjar gymnasiet år * (obligatorisk)
Jag börjar gymnasiet år


Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Gör ett besök på skolan

Det finns fortsatt möjligheter att besöka skolan. Gå en rundtur i våra fina lokaler, få den information som du behöver och träffa de lärare som är på plats.

Telefon- eller digitalt möte

Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst.

Prova på en dag på skolan - elevskuggning

Vill du följa våra elever en dag på skolan? Då ska du anmäla ditt intresse för att skugga en elev hos oss.

Dela på:

Senast uppdaterad