Dina studier

Att våga ta steget att studera är stort och innebär ofta att livet tar en ny riktning.

Vi på Campus Mölndal vill hjälpa dig längs vägen. Från ansökan tills du blir klar med ditt slutbetyg eller kommer in på din drömutbildning. Tills du lär dig prata svenska eller får ett yrke som är eftertraktat på arbetsmarknaden.

Som elev på Campus Mölndal kan du alltid vända dig till skolexpeditionen. Till exempel om du har frågor om ditt schema eller aktuell kurslitteratur.

Studierna är koncentrerade och därför måste du aktivt delta för att få studiestöd och för att få ett betyg. Avbryter du studierna måste du anmäla detta till skolexpeditionen eller till din lärare.

Viktig information

Vår lärplattform

Campus Mölndal använder Mölndals skolportal som lärplattform. Skolportalen ger lärare och elever möjlighet att samarbeta digitalt. I skolportalen får du som elev tillgång till alla de digitala verktyg du använder i dina studier.

Som elev på Campus Mölndal loggar du in med användarnamn och lösenord alternativt med mobilt BankID.

Vi vill att du ska lyckas med dina studier. Behöver du extra stöd, tillfälligt eller under hela din studietid, så ska du berätta det för oss. Att anpassa lärmiljön och hitta sätt som gör att du kan koncentrera dig är ofta det som hjälper när studierna går trögt. En specialpedagog kan hjälpa dig att hitta en studieteknik som fungerar just för dig.

Du behöver inte ha en diagnos. Alla som känner behovet av stöd, under en kort eller lång tid, är välkomna. En specialpedagog kan hjälpa dig med inlärningsprocessen. Du kan även få hjälp om du behöver en personlig planering eller är i behov av speciella anpassningar. Du är också välkommen om du har funderingar kring läs– och skrivsvårigheter eller bara vill prata om din egen studiemotivation.

Maria Wingård
Specialpedagog
076-496 00 65
maria.wingard@molndal.se

Din trygghet är viktig för oss. Vi vill därför informera om att vi alltid hanterar dina personuppgifter med största noggrannhet. Vi sparar uppgifterna under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service.

Vill du veta mer om hur dina personuppgifter hanteras hittar du all information här:

Dela på:

Senast uppdaterad