Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Dina studier

Att våga ta steget att studera är stort och innebär ofta att livet tar en ny riktning.

Vi på Campus Mölndal vill hjälpa dig längs vägen, från ansökan tills du blir klar med ditt slutbetyg, kommer in på din drömutbildning, lär dig prata svenska eller får ett yrke som är eftertraktat på arbetsmarknaden.

Som inskriven elev på Campus Mölndal kan du vända dig till skolexpeditionen om du till exempel behöver information om ditt schema eller aktuell kurslitteratur.

Studierna är koncentrerade och därför är ett aktivt deltagande en förutsättning för att få studiestöd och för att få betyg. Avbryter du studierna måste du anmäla detta till skolexpeditionen eller till din lärare.

Skolexpeditionens telefon- och öppettider

Skolexpedition Campus Mölndal
Krokslätts Fabriker 12 A
431 37 Mölndal
031-315 31 30
skolexp.campus@molndal.se

Skolexpeditionens telefon- och öppettider
Måndag till fredag 9:00-12:00
Tisdag 15:00-18:00
Måndag, onsdag, fredag 13:00-15:00

Vår lärplattform

Vi använder oss av en webbaserad lärplattform som ger lärare och elever möjlighet att arbeta med studier på internet. Här kan läraren lägga upp planeringar, kursmaterial och uppgifter som du kan hämta och arbeta med för att sedan lämna in och få kommentarer. Du kan också se vad som händer på skolan.

Relaterade länkar

Studiehandbok

Behandling av personuppgifter

Din trygghet är viktig för oss. Vi vill därför informera om att vi alltid hanterar dina personuppgifter med största noggrannhet. Vi sparar uppgifterna under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Vill du veta mer om hur dina personuppgifter hanteras hittar du all information här.

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-12-16 12.51

84%

FÅR JOBB EFTER
VO-EXAMEN

81%

AV SFI-ELEVERNA REKOMMENDERAR OSS

100%

BEHÖRIGA
LÄRARE